• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Information  Leasa elcykel

Leasa elcykel

Framtidens sätt att köpa elcykel

Elcyklar är trendigt och nu kan du köpa elcykel billigt genom förmånscykel. Att cykla på en elcykel har många fördelar: det är billigare än att åka bil, det är bra för din hälsa och det är ett smidigt transportmedel. Läs vidare om varför du ska leasa en förmånlig elcykel.

Kan man leasa elcykel?

Det går utmärkt att leasa elcykel som tjänstecykel. En elcykel är ett bra alternativ till att ta bilen eller åka kollektivt till och från jobbet. När du leasar förmånscykel ingår även en service per år, så att din cykel håller sig i toppskick. Med en elcykel är inte avståndet längre något hinder för att cykla till jobbet, det blir istället det perfekta tillfället för motion och frisk luft, något som din hälsa tackar dig för. 

Vilka elcyklar kan man välja på?

I dagsläget kan man välja bland alla elcyklar i vårt sortiment. På Cykloteket har vi ett brett utbud av elcyklar av högsta kvalitet, så det finns garanterat en elcykel som passar alla. Du kan hyra el mtb, dam elcyklar eller varför inte en el lådcykel? Däremot gäller inte skatteförmånen och förmånscykel på elscooter eller elsparkcykel. Det betyder att du inte kan leasa elscooter eller elsparkcykel enligt Skatteverkets regler. Kolla in vårt breda utbud av elcyklar

Hur mycket kostar det att leasa elcykel via jobbet?

Kostnaden för förmånscykel beror på priset på den elcykel som du väljer men också din marginalskatt. Enligt våra beräkningar på en elcykel med marknadsvärde 20 000 kr och en marginalskatt på 33%, så skulle månadskostnaden vara ungefär 302 kr. Månadskostnaden på en elcykel värd 25 000 kr motsvarar istället ungefär 384 kr. Det exakta priset specificeras vid beställning av förmånscykel men du kan räkna ut ditt ungefärliga pris i vår förmånscykel kalkyl

Blir det billigare att leasa elcykel än att köpa elcykel privat?

Ja! Vi kan garantera att hyra elcykel via företaget är billigare än att köpa samma elcykel privat oavsett vilken elcykel du väljer. Ungefär hur mycket du sparar på förmånscykel jämfört med att köpa elcykel privat kan du se i vår förmånskalkyl. Förutom att du inte behöver köpa din elcykel privat, sparar du pengar på att cykla och låta bilen stå stilla, slippa betala för att åka kommunalt och slipp undan dyra parkeringsbiljetter. Låter det som en bra deal?

Gör ett smart val - skaffa elcykel som tjänstecykel 2022

Vi behöver hjälpas åt för att bidra till en bättre miljö och hållbart resande. Att cykla istället för att ta bilen är ett bra initiativ tycker vi!

Kontakta oss här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan