• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Guider  Klä dig rätt vår/sommar

Klä dig rätt Vår/Sommar

Klä dig rätt för cykelpassen i vår och sommar.

Välj rätt kläder för träning och tävling

Kläder efter cykelväder är ett talesätt som verkligen kan göra skillnad när det gäller njutningsfaktorn på din cykeltur, om det efterföljs. Med andra ord - klär du dig rätt så kommer du sällan uppleva att du antingen är för varm eller för kall!

Till skillnad från många idrotter har cyklingen några faktorer som gör det lite annorlunda när det gäller klädval. Positionen gör till exempel att man inte kan använda sig av vanliga fickor på byxorna för att få med sina tillbehör och eftersom man sitter lätt framåtlutad hela tiden krävs det också en specialanpassad passform. Det blir därför inte särskilt bra att använda sin vanliga funktionströja eller löparjacka när man hoppar på hojen. Man rör sig dessutom alltid i en hastighet där fartvinden är en faktor, även när det är varmt ute, vilket gör att kläder med vindskydd blir extra relevant!

Ju längre man cyklar desto viktigare är det med funktionella cykelkläder och för att guida oss genom denna unika garderob har vi här Martin iklädd ett stiligt Cykloteket-kit! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan