• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Intervjuer

Cyklopedin Online - Intervjuer

Din guide till en fulländad cykelupplevelse.

Cyklopedin: Sofie Lantto

Sofie Lantto

Intervju med Sofie Lantto från den 13/4-2021. En otroligt inspirerande mångsysslare som tycker att IronMan är så kul att hon genomfört det 19 gånger! Var hittar hon motivationen?

Cyklopedin: Richard Larsén

Richard Larsén

Intervju med Richard Larsén från den 30/3-2021. Han har cyklat 205 mil från Treriksröset till Smygehuk på 82 timmar och 15 minuter och det är snabbare än någon annan lyckats med.

Cyklopedin: Johan Hasselmark

Johan Hasselmark

Intervju med träningsoraklet Johan Hasselmark från den 16/3-2021. Han tipsar om de bästa passen att komma igång med efter vintern, vare sig du haft uppehåll eller inte.

Cyklopedin: Oscar Huss

Oscar Huss

Intervju från den 2/3-2021 med mannen bakom produkterna hos svenska POC, Oscar Huss. Vi pratar om produkterna men också om POCs resa. Hur började allt och vart är de på väg?

Cyklopedin: Gustav Gullholm

Gustav Gullholm

Intervju från den 16/2-2021 med Gustav Gullholm, även känd som Dangerholm. Han bygger de absolut häftigaste och ofta lättaste cyklarna. Utöver det bygger han enorma cykelben.

Cyklopedin: Karl Tiselius

Karl Tiselius

Intervju med Karl Tiselius från den 4/2-2021. Han är världsledande när det gäller cykling på cykelplattformen Zwift. Han har koll på hur en blir så bra som möjligt på e-cykling.

Cyklopedin: Martin Björgvik

Martin Björgvik

Intervju från den 21/1-2021 med Sveriges Zwiftguru Martin Björgvik som är en av grundarna till Swedish Zwift Riders. Han är otroligt kunnig inom området e-cykling. Hör hans tips!

Cyklopedin: Sue Paz Thunström

Sue Paz Thunström

Intervju med Sue Paz Thunström från den 2/6-2020. Hon kombinerar Adventure Racing med landsvägscykling, mountainbikecykling och triathlon. Ett konditionsfenomen utan dess like!

Cyklopedin: Roberto Vacchi

Roberto Vacchi

Intervju från den 26/5-2020 med en legend inom cykelsverige, Roberto Vacci! Är av många ansedd som Sveriges bästa sportkommentator. Här pratas det om det mesta som rör cykling.

Cyklopedin: Thomas Bylon

Thomas Bylon

Intervju från den 19/5-2020 med Thomas Bylon från Enervit. Han pratar om energi och vi törs nog säga att han kan allt om hur en maximerar sin prestation utifrån rätt energiintag.

Cyklopedin: Jessica Clarén

Jessica Clarén

Intervju från den 12/5-2020 med Jessica Clarén som har grundat nätverket och cykelklubben She Rides. Hon har väldigt många tips på hur du kan utvecklas och bli en bättre cyklist.

Cyklopedin: Simon Carlsson

Simon Carlsson

Intervju från den 5/5-2020 med en av landets bästa endurocyklister, Simon Carlsson. Om du är nyfiken på enduro ska du lyssna på alla matnyttiga tips som Simon delar med sig av.

Cyklopedin: Johan Hasselmark

Johan Hasselmark

Intervju med Johan Hasselmark från den 28/4-2020. Han har tillhört världseliten inom multisport i många år. Vill du utveckla din fysiska förmåga rekommenderar vi att du lyssnar.

Cyklopedin: Lisa Nordén

Lisa Nordén

Intervju från den 21/4-2020 med Sveriges genom tiderna bästa triathlet som dessutom har ett OS-silver på meritlistan. Hör henne berätta om hur det har varit och om framtiden.

Cyklopedin: Calle Friberg

Calle Friberg

Intervju från den 14/4-2020 med den välkände mtb-cyklisten Calle Friberg. Han är även en av grundarna av HiQ Sports Club. Lyssna när han bertättar om sin karriär och om framtiden.

Cyklopedin: Sara Penton

Sara Penton

Intervju med Sara Penton från den 7/4-2020. Hon är en del av den internationella proffsklungan inom landsvägscykling. Hör henne prata om bakgrund, träning och framtid.

Cyklopedin: Marika Wagner

Marika Wagner

Intervju med fysfenomenet Marika Wagner från den 1/4-2020. Hon älskar utmaningar som Adventure Racing. Vad driver henne, hur hittar hon motivation till träning? Hör henne berätta!

Cyklopedin: Sara Penton - proffs på pedaler

Sara Penton - proffs på pedaler

Jag har satsat på två stora sporter i mitt liv. Den ena; fotboll, började jag med när jag var 6 år och den andra; cykel, började jag med när jag var 23.

Cyklopedin: Fabian Cancellara med passion för cykling

Fabian Cancellara med passion för cykling

- Jag vill fortsätta leva min passion, och genom att vara engagerad inom olika cykelprojekt kan jag fortfarande vara med och påverka, säger Fabian till oss när vi träffar honom.

Cyklopedin: Mer cykling till fler tjejer

Mer cykling till fler tjejer

Att få fler tjejer att cykla och att förändra cykelbranschen till att kännas mer välkomnande för alla – det var grundtanken när Jessica Clarén drog igång nätverket She rides.

Cyklopedin: Rehab, cykling och skidåkning

Rehab, cykling och skidåkning

Sara Hector är alpin skidåkare i den yttersta världseliten. Uppvuxen i Sandviken och fostrad i Kungsbergets enkla backar. Skidåkning är hennes verkliga passion men även löpning och gym är två favoriter. Cykling stod länge på hennes svarta lista.

Cyklopedin: Vi träffade Jenny Rissveds

Vi träffade Jenny Rissveds

Hon har en gudabenådad talang. En kropp som tål och suger åt sig träning på ett sagolikt sätt. Och en meritlista som pekar mot en karriär väldigt mycket utöver det vanliga.

Cyklopedin: Folkölsbutiken och om cykel & öl

Folkölsbutiken och om cykel & öl

...men mest om öl! Folkölets uppsving som kvalitetsdryck är i det närmaste sensationell. Från fulöl till finöl på bara några år.

Cyklopedin: Cykloteket TV - Alla avsnitt

Cykloteket TV - Alla avsnitt

Välkommen till Cykloteket TV! Ett program där vi intervjuar människor som inspirerar oss från cykelvärlden. Avsnitten sänds live klockan 19:00 varje Tisdag och både inför och under avsnittet kan man ställa frågor till veckans gäst.

Cyklopedin: Walleräng - från Göteborg till världen

Walleräng - från Göteborg till världen

Det började med 30 elcyklar privatimporterade från Kina för 10 år sedan. Idag har koncernen cykelfabrik både i Sverige och Kina. Wallerängcyklarna, i premiumsegmentet, är på väg att ta Cykelsverige och delar av cykelvärlden med storm.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan